News

De mondiale groei van Exertis Hammer zet zich door met de komst van de divisie beveiliging en draadloos van Exertis VK

Als onderdeel van zijn voortdurende uitbreiding, heeft Exertis Hammer beveiliging en draadloos toegevoegd aan zijn VAD-portfolio.

Deze toevoeging is de nieuwste in een reeks van ontwikkelingen, waarbij Exertis Hammer in het komende jaar zijn aanbod en geografische dekking zal uitbreiden. Algemeen directeur James Ward: "We zullen ons portfolio blijven uitbreiden via distributieovereenkomsten met nieuwe leveranciers. Daarnaast gaan we nog meer Exertis Hammer-kantoren openen in heel Europa. Ieder kantoor krijgt een eigen, lokale uitstraling."

De verwachting is - zo geeft hij aan -  dat binnen een paar jaar het overgrote deel van de inkomsten van Exertis Hammer van buiten het VK zal komen.

Exertis Hammer beschikt momenteel over kantoren in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden (ten dienste van de Noordse regio), Nederland en Spanje. Laatstgenoemde locatie is in juni is geopend om Iberia bedienen. James Ward: "Dit is slechts het begin van onze Europese groei."

De divisie beveiliging en draadloos, waar ongeveer 40 verkoop-, support- en technische experts in zijn ondergebracht, is op zich niet nieuw; deze behoort namelijk tot een vast onderdeel van de activiteiten van Exertis VK. De beslissing om deze afdeling onder te brengen in Exertis Hammer was echter wel nieuw. De achterliggende gedachte hierbij is om sneller te kunnen reageren binnen een snel veranderende sector. James Ward: “De divisie is groot en heeft veel te bieden. We stellen de divisie onder auspiciënvan Exertis Hammer, om het de flexibiliteit te geven die nodig is om op veranderingen in te kunnen spelen; waardoor het als 'VAD-gevoel' krijgt.”

Het opnemen van een beveiligingsaanbod in het Exertis Hammer-portefeuille stond al enige tijd op de planning. In 2016, toen Exertis, de technologieafdeling van DCC, Hammer overnam, was het al de bedoeling om Exertis Hammer als zelfstandige onderneming te laten opereren. James Ward: "Het toevoegen van beveiliging was iets dat we ruim voordat we door Exertis werden overgenomen al van plan waren te doen. Nu kunnen we dit echter met de steun van een grotere organisatie realiseren.”

Bestaande klanten van Exertis’ divisie beveiliging en draadloos zullen profijt hebben van de bijkomende voordelen, zij verkrijgen namelijk toegang tot het bredere Hammer-portfolio met server-, netwerk- en opslagoplossingen. Daarnaast hebben huidige Exertis Hammer-klanten vanaf nu de beschikking over een portfolio aan beveiligings- en draadloze producten. Leveranciersmerken die nu beschikbaar zijn voor het pan-Europese klantenbestand van Exertis Hammer zijn: SonicWALL, Kemp, ESET en Ventev. samen met andere merken met een specifiekere geografische dekking.

Zoals Jason Hill, directeur sales van de divisie beveiliging en draadloos, aangaf: “Deze stap zal een breed portfolio van netwerk-, cloud- en cyberbeveiligingsoplossingen toevoegen aan het Exertis Hammer-assortiment. Daarnaast zal het ons in staat stellen om wederverkopers en MSP's - en hun klanten - te voorzien van pre-sales advies, installaties, beheerde services en voortdurende ondersteuning. Deze stap geeft ons de benodigde flexibiliteit en snelheid om te groeien, waardoor we kunnen voldoen aan de toekomstige beveiligingsbehoeften van onze klanten. "

Terwijl het grootste deel van het verkoop-, inkoop- en ondersteuningspersoneel op hun bestaande locaties zal blijven, is het gespecialiseerde, draadloos-team overgeplaatst naar het hoofdkantoor van Exertis Hammer in Basingstoke.

 

Source: Hammer
Published Date: 23/08/2019

Back to News