News

OSNEXUS en Hammer beginnen EMEA-brede samenwerking

en bieden een exclusieve gecombineerde Dell EMC OEM softwaregedefinieerde opslagoplossing aan

 

Basingstoke, Verenigd Koninkrijk: 15 juni 2017 – OSNEXUS, de toonaangevende ontwikkelaar van softwaregedefinieerde opslag (SDS), en Hammer, een toonaangevende leverancier van opslagproducten en netwerken met toegevoegde waarde, hebben een EMEA-brede samenwerking aangekondigd.

Daarnaast heeft Hammer het exclusieve recht verkregen om de veelzijdige QuantaStor SDS-software van OSNEXUS aan te bieden als onderdeel van een gebundelde oplossing, aangepast met Dell EMC OEM-hardware.

QuantaStor SDS stelt IT-beheerders in staat om complexe open source SAN/NAS met slechts een paar muisklikken op te zetten en te beheren, voor gebruik voor bijvoorbeeld high performance computing, omvangrijke data, virtualisatie en back-up en archivering. 

De mogelijkheden van Hammer in combinatie met Dell EMC OEM's toonaangevende ondersteuning, zullen EMEA-klanten in staat stellen om snel een OSNEXUS SDS-oplossing op bedrijfsniveau te implementeren, te beveiligen en te onderhouden op de Dell EMC PowerEdge R730-servers.

"Met het hoogwaardige platform van QuantaStor SDS en het Dell EMC OSNEXUS OEM-apparaat kunnen bedrijven en overheidsinstanties SDS-apparaten aanschaffen die veilig en kosteneffectief grote hoeveelheden gegevens kunnen beheren binnen hun wereldwijde datacenters en locaties", zegt Steve Umbehocker, CEO van OSNEXUS.

Gerard Marlow, General Manager - OEM en Whitebox Storage bij Hammer, zegt: "Met de toevoeging aan Hammer's portfolio van een belangrijke speler in de vorm van OSNEXUS en een uniforme SDS-oplossing in de vorm van QuantaStor-software, blijft Hammer zijn SDS-aanbod voor klanten versterken."

"Door een samenwerkingsverband van toonaangevende technologieën te vormen, kan Hammer de markt een unieke propositie bieden die ondersteund wordt door onze sterke relatie met Dell EMC OEM, en we kijken uit naar een succesvolle toekomst samen."

QuantaStor SDS is via Hammer ook beschikbaar als alleen-software optie die compatibel is met de bestaande infrastructuur van klanten.

"Hammer is gekozen als nieuwe distributiepartner van OSNEXUS om zijn hardware expertise en zijn bewezen capaciteiten op de markt van software-gedefinieerde opslagruimte," vervolgt Umbehocker. "We zijn trots dat we aan kunnen kondigen dat Hammer onze nieuwe hardware-distributiepartner voor EMEA is."

Extra informatie

Belangrijkste kenmerken van de Dell EMC OEM hardwarebundel:

Gridtechnologie - QuantaStor gridtechnologie verwijst NFS / SMB-verbindingen op dynamische wijze door, waardoor opslagnetten wereldwijde datacenters kunnen overspannen en hyperscale van NAS tot meer dan 64PB per grid mogelijk maken.

Hoge beschikbaarheid - QuantaStor's SAN/NAS-gebaseerde High Availability (HA) failover is een van de snelste in de industrie, mogelijk gemaakt door QuantaStor's hoogwaardige HA failover- en IO-omheiningssystemen die zorgen voor snelle failover van ZFS-gebaseerde storagepools.

Global namespaces - QuantaStor Global Namespaces vereenvoudigen NAS-opslagbeheer en verhogen productiviteit van eindgebruikers door shares te combineren in makkelijk toegankelijke groepen die toegankelijk zijn over een opslagnet van apparaten.

Naleving van versleutelings- en beveiligingsbeleid - QuantaStor SDS voldoet aan de CJIS-beveiligingsbeleidsnormen, variërend van end-to-end-encryptie tot handhaving van wachtwoordbeleid bij controle-logging.

Geavanceerd RBAC-beveiligingsmodel - QuantaStor maakt gebruik van rolgebaseerde toegangscontroles (RBAC) die de machtiging van acties/bewerkingen groepeert in rollen die zijn gescheiden van hulpbrongroepen, waardoor multifunctionaliteit en scoping mogelijk gemaakt wordt van machtigingen uitsluitend voor de objecten van de gebruiker of voor alle objecten in de bijbehorende hulpbrongroep(en) van de gebruiker, of op een geheel netwerk van apparaten.

Source: Hammer
Published Date: 15/06/2017

Back to News